Junioarele 3, la prima victorie a sezonului

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat prima victorie din actuala ediție a Campionatului Național. Într-un meci care a contat pentru etapa a 2-a din Seria I, CSM Târgu Jiu s-a impus, în deplasare, scor 28-24, contra CS Novaci. 

Junioarele 3 au avut parte de un meci spectaculos, cu răsturnări de situație și cu o replică peste așteptări din partea echipei gazdă de la Novaci. 

Tinerele pregătite de Paula Martinescu au avut o primă repriză echilibrată, cu un ușor plus pentru formația gazdă, care a intrat cu un avantaj minim la vestiare, scor 15-14. Repriza secundă a aparținut handbalistelor CSM Târgu Jiu, care au avut un final de meci mai bun. Handbalistele pregătite de Paula Martinescu s-au impus cu scorul de 28-24 și au reușit prima victorie stagională. Antrenoarea junioarelor 3 spune că echipa mai are mult de lucru la capitolul relații de joc, dar și pe fază defensivă: ”Prima victorie din acest sezon a venit, la fel că și în prima partidă, după un meci interzis cardiacilor. O surpriză plăcută a fost evoluția echipei din Novaci, care a luptat până în ultima clipă. Noi încă mai avem nevoie de meciuri pentru acomodarea și omogenizarea lotului. Compartimentul defensiv este principala problemă. În plus, am ratat nepermis de mult. Ne pregătim în continuare și sper ca în scurt timp să ajungem la forma pe care o dorim. Mulțumim susținătorilor noștri fideli, care au fost alături de noi”.

Etapa viitoare, pe 6 octombrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu LPS Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu: Ionela Văduva, Antonia Vîrțan 1g, Anastasia Găvănescu 5g, Ana Maria Pănoiu 1g, Raisa Ion 4g, Sara Dungă 6g, Loredana Cupă, Adelina Dugaia, Alexia Vîrțan, Alexia Cioi 5g, Miruna Popescu 3g, Ștefania Foca, Carla Logăscu 3g, Maria Strinu, Tiana Constantinescu, Elena Anuțoiu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3, EDIȚIA 2024-2025

SERIA I, ETAPA 2

CS NOVACI – CSM TÂRGU JIU 24-28(15-14)

Vizualizări: 47

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: