Echipa din Tismana, spulberată la Târgu Jiu

Noua echipă de fotbal seniori care a început anul acesta activitatea la Târgu Jiu a reușit o nouă victorie la scor pe Stadionul Municipal. În fața a aproximativ 2000 de spectatori, CSM Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 10-0 în fața echipei CSO Tismana, opt din cele zece goluri fiind marcate de foștii jucători care au evoluat la Pandurii. 

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu a reușit să își mărească golaverajul din clasament în meciul cu CSO Tismana. Neînvinsă până acum în Liga 4, echipa antrenată de Mario Găman, la care evoluează foarte mulți foști jucători de la Pandurii, defilează prin campionat. 

Fotbaliștii lui Mario Găman și-au răsfățat suporterii cu o serie spectaculoasă de goluri în poarta celor de la CSO Tismana. CSM Târgu Jiu s-a impus cu 10-0 și a înregistrat a 6-a victorie consecutivă în campionat. În acest joc au marcat Albert Filip, Bebeto Lupuleț (3), Marian Habet, Ovidiu Rasoveanu (2), Adelin Pîrcălabu, Albert Cărămidaru și Mihnea Tutunaru, opt dintre aceste goluri fiind reușite de foști jucători de la Pandurii. 

„Impactul deplasării pe terenul liderului a fost pentru formația din Tismana unul extrem de dur, în fața unei grupări gazdă care nu a făcut nicio concesie la capitolul goluri marcate. Reușitele, 10 la număr, au curs în poarta oaspeților, completând startul excelent luat în acest sezon de echipa lui Mario Găman”, scrie site-ul oficial al gazdelor.

CSM Târgu Jiu a început jocul cu următorul ”11”:  Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebastian Popescu – Marian Habet, Albert Filip, Tudor Pătrășcoiu, Ovidiu Rasoveanu, Adelin Pîrcălabu(cpt) – Bebeto Lupuleț iar pe parcursul jocului au mai intrat Albert Cărămidaru, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Mihnea Tutunaru și Antonio Surcel. 

Galerie foto


Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: