Chindia a reușit o victorie previzibilă în fața ultimei clasate, ACS Viitorul Târgu Jiu!

Cu toate că e o echipă cu mari probleme financiare, Chindia Târgoviște a reușit, sâmbătă, 28 septembrie 2024, a treia victorie stagională. Târgoviștenii s-au impus cu scorul de 3-0 în meciul disputat la Severin cu lanterna roșie a Ligii 2, ACS Viitorul Târgu Jiu care păstrează ultima poziție din Liga 2.

Ivan Pesic (19), Daniel Florea (37) și Ionatan Dogănoiu (90+6) au marcat într-un meci disputat cu doar 31 de spectatori în tribune, într-o atmosferă absolut dezolantă.

La fel ca și la echipa lui Nicolae Sarcină, care rămâne lanterna roșie din Liga 2 cu doar un punct, perspectivele sunt sumbre și la Târgoviște, clubul are datorii uriașe, iar pe plan sportiv șansele de a prinde play-off-ul în acest sezon sunt aproape nule.

Chindia nu a mai organizat de săptămâni bune o conferință de presă, nu a oferit reacții pre/post meciuri, singurele apariții publice în mass-media fiind ale președintelui Marcel Ghergu, readus ca și salvator după ce în luna iunie a anului trecut era demis cu scandal și reproșuri, după retrogradarea din Liga 1.

”Sunt trei puncte bune, importante și cam atât. Încercăm să ne refacem după drumul acesta lung și să ne gândim la următorul meci”, a transmis președintele Chindiei, care a încercat să scurteze intervenția după fiecare frază. Ghergu a adus în discuție, din nou, situația financiară a clubului, una care ar putea influența în mod critic parcursul din următoarele luni, vorbindu-se anterior inclusiv despre insolvență, blocaj sau faliment.

”Problemele noastre sunt de altă natură. Mă refer aici la aspectele financiare. Dacă stabilim un echilibru, putem emite pretenții. Deocamdată însă nu prea, situația este incertă. Dacă tot ce s-a discutat în vară se va realiza, putem restabili ordinea mai repede. Știți cum e, când e vorba de bani, banii vin foarte greu”, a vorbit omul din funcția executivă de la Chindia după victoria cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Pe locul 16 se află Chindia Târgoviște în Liga 2 după opt etape, cu 9 puncte, la fel cum au și nou-promovata Mealul Buzău și pretențioasa Campionii FC Argeș, ambele stând ceva mai bine la golaveraj.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: