Vor prima victorie din acest sezon!

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu se deplasează în acest weekend la Novaci, pentru meciul din etapa a 2-a a Seriei I din Campionatul Național, cu CS Novaci. Meciul este programat duminică, 29 septembrie, de la ora 12:00 iar handbalistele pregătite de Paula Martinescu țintesc prima victorie din acest sezon.  

După remiza spectaculoasă din prima etapă a campionatului, cu CSS Drobeta Turnu Severin, scor 32-32, handbalistele CSM Târgu Jiu vor prima victorie stagională, duminică, pe terenul celor de la CS Novaci, informează oficial clubul primăriei.

Pentru Paula Martinescu, meciul cu formația din Novaci este o bună oportunitate de a regla anumite aspecte în jocul echipei sale, în special cele de natură defensivă, dar și de a rula lotul avut la dispoziție la ora meciului. 

”Duminică jucăm împotriva echipei din Novaci și suntem doar cu gândul la victorie. Obiectivul principal în această perioadă este de formare a relațiile de joc, de omogenizare a lotului. În funcție de rezultat voi încerca să rulez tot lotul. Ne dorim prima victorie din această ediție de campionat și sper ca ”panterele” să arate un progres de la meci la meci, mai ales pe faza defensivă. Forța Panterele!”, a declarat înainte de meciul din weekend, antrenoarea Paula Martinescu. 

CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Ionela Văduva, Antonia Vîrțan, Ana Maria Pănoiu, Anastasia Găvănescu, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Sara Dungă, Loredana Cupă, Adelina Dugaia, Alexia Vîrțan, Alexia Cioi, Miruna Popescu, Ștefania Foca, Carla Logăscu, Tiana Constantinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3

EDIȚIA 2024-2025, SERIA I, ETAPA 2

CRASNA, SALA RADOȘI

DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024, ORA 12.00

CS NOVACI – CSM TÂRGU JIU 

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: