CSM Târgu Jiu revine pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu 

De doar două săptămâni de pauză s-a bucurat gazonul de pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, afectat serios la debutul meciurilor oficiale din Noul sezon. Cu toate că gazonul a fost recent supraînsămânțat și abia a avut timp să răsară  în perioada în care CSM Târgu Jiu a evoluat în deplasare,  clubul primăriei a programat din nou un meci pe gazonul de pe Municipal. 

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu va reveni sâmbătă pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu după două etape în care a avut meciuri programate în deplasare. În acest timp s-a lucrat din nou la gazonul de pe terenul de joc, acesta fiind supraînsămânțat după ce, doar în acest an a mai beneficiat de două ori de astfel de lucrări de însămânțare. 

Problema gazonului de pe Municipal revine în atenție după ce și anii trecuți stadionul s-a confruntat cu aceeași problemă. Acum numărul echipelor care dispută jocuri oficiale pe gazon a crescut, pe lângă cele două grupe de juniori republicani care evoluau și anul trecut acolo, având programate jocuri și formația de Liga 4 a CSM Târgu Jiu. 

Iarba recent însămânțată ar fi avut nevoie de mai mult timp pentru a se putea reface suprafața gazonului, iar reluarea meciurilor ar putea duce la același rezultat care se putea vedea înainte de însămânțare. 

Galerie foto



Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: