S-au impus fără probleme și la Drăguțești!

Liderul din Liga 4 continuă să meargă fără nici un pas greșit în acest sezon. Noua echipă din Târgu Jiu, a reușit a 5-a victorie consecutivă învingând cu scorul de 4-1 pe Știința Drăguțești.

CSM Târgu Jiu a înregistrat astăzi a 5-a victorie consecutivă de la debutul în Liga a 4-a, după ce a trecut fără probleme, în deplasare, de Știința Drăguțești, scor 4-1. 

Echipa pregătită de Mario Găman s-a impus prin golurile marcate de Marian Habet(min.1, din penalty), Bebeto Lupuleț (min.11 și 21), și Adelin Pîrcălabu(min. 45+1). CSM Târgu Jiu are punctaj maxim și este liderul seriei după 5 etape. 

Mario Găman a trimis în teren următorul ”11″: Ionuț Buță – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu, Albert Filip, Ovidiu Rasoveanu, Adelin Pîrcălabu(cpt.) – Bebeto Lupuleț. 

Mario Găman a fost mulțumit de rezultatul obținut de elevii săi, pe un teren destul de greu, nu tocmai bun pentru jocul combinativ și în viteză al CSM-ului. Chiar și în aceste condiții, CSM Târgu Jiu a obținut toate punctele puse în joc și așteaptă meciul de sâmbătă, cu CSO Tismana. 

”A fost o partidă bună și din fericire, astăzi, ne-am adaptat și la teren. Am făcut o primă repriză excelentă, cu un 4-0 la pauză, apoi a intervenit iar relaxarea, iar rătări multe, am avut ocazii uriașe și în repriza secundă. Este bine că am luat cele 3 puncte, este bine că suntem pe drumul cel bun și sperăm ca sâmbătă să obținem o nouă victorie pe teren propriu”, a spus după meci antrenorul Mario Găman. 

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, cu CSO Tismana. Meciul este programat pentru sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 19:30.

CSM Târgu Jiu: Ionuț Buță– Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu(min.60 Mihăiță Miculicean) – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu(min.69 Antonio Surcel), Ovidiu Rasoveanu(min.60 Albert Cărămidaru), Albert Filip(min.75 Dragoș Blaj), Adelin Pîrcălabu(cpt)(min.60 Mihnea Tutunaru)– Bebeto Lupuleț. Pe banca de rezevere au mai fost: Alexandru Oprița, Alexandru Lăpădat, Eduar Trăistaru, Adrian Rasoveanu. Antrenor principal: Mario Găman. Antrenor secund: Dan Staicu. Antrenor secund: Sorin Vintilescu. Antrenor secund: Florin Popete. Antrenor cu portarii: Darin Hîrsu. Maseur: Titi Balaci. Delegat: Cristi Mihuț.

Galerie foto


Vizualizări: 519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: