Știința Drăguțești primește vizita noii echipe din Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu are meci programat tot în deplasare, în etapa intermediară de miercuri, după ce etapa trecută s-a deplasat la Turceni. Liga a 4-a Gorj are programată la  mijlocul acestei săptămâni prima etapă intermediară din acest sezon. 

CSM Târgu Jiu se deplasează la Drăguțești, pentru meciul din etapa a 5-a, cu Știința Drăguțești. Partida va începe la ora 17.00 iar fotbaliștii lui Mario Găman sunt încrezători că vor pleca de la Drăguțești cu toate cele 3 puncte puse în joc. 

Fotbaliștii CSM-ului sunt optimiști și nu concep altă variantă decât victoria. Singura temere a băieților lui Mario Găman este legată de starea gazonului știut fiind că acolo s-a pregătit destul de mult timp echipa ACS Viitorul Târgu Jiu și se joacă și multe meciuri de juniori.

Dar chiar și așa, Marian Habet este convins că el și colegii lui vor trece peste acest aspect și își vor trece alte 3 puncte în clasament. Mijlocașul echipei noastre a revenit la antrenamente, după o ușoară accidentare, și speră să pună umărul la o nouă victorie. ”Cred că avem șanse mari să câștigăm la Drăguțești. Din ce am înțeles, terenul este destul de prost, dar dacă ne facem treaba o să fie bine. A fost un debut bun, dar în deplasări ne trebuie mai multă concentrare și ambiție. Cel mai important este să ne uităm la echipa noastră. Cred că voi fi apt de joc miercuri”, a declarat mijlocașul CSM-ului, Marian Habet, care a prefațat partida de miercuri, cu Știința Drăguțești.

LIGA 4, SEZON 2024-2025, ETAPA 5 ,

MIERCURI, 25 SEPTEMBRIE 2024, ORA 17.00

DRĂGUȚEȘTI, STADION COMUNAL

ȘTIINȚA DRĂGUȚEȘTI – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: