Deby gorjean programat vineri, în Liga 3!

Primul derby gorjean din Liga 3 în acest sezon este programat vineri, la Fărcășești. În etapa a V-a din Liga 3 se vor duela formațiile gorjene Vulturii Fărcășești și Gilortul Târgu Cărbunești.

Etapa a V-a din seria 8 a Ligii a 3-a se desfășoară vineri și sâmbătă și propune 3 derby-uri județene. Argeșenii de la Speed Academy și cei de la Aro Muscelul Câmpulung Muscel se întâlnesc vineri, de la ora 17:00, la Bradu. Tot atunci se dispută și derby de Gorj în care Vulturii Fărcășești primește replica Gilortului pe Stadionul Comunal din Fărcășești. 

Ș tot sâmbătă, de la ora 17:00, are loc și un derby vâlcean, Viitorul Dăești și SCM Râmnicu-Vâlcea se întâlnesc pe Stadionul Gheorghe Ciucioi din Fedeleșoiu. 

Celelalte două partide ale rundei, ACSO Filiaşi – Jiul Petroşani și Sparta Râmnicu Vâlcea – Unirea Bascov, au loc vineri, de la ora 17:00, la Filiași, respectiv Horezu.

„După 4 runde, Vulturii și Gilortul au câte 6 puncte și sunt vecine de clasament, gazdele sunt pe locul 4, iar Gilortul pe 5. Diferența o face un singur gol, Vulturii au golaveraj 3-2, iar Gilortul 4-4. Gazdele noastre de vineri sunt neînvinse până acum, la fel ca SCM Râmnicu-Vâlcea și ACSO Filiași”, a precizat clubul Gilortul în avancronica jocului. 

 Antrenorul Alex Stoica are aproape tot lotul valid pentru partida din weekend. Ulrich Siewe a revenit și a fost integralist cu Dăești, Leonard Gheorghe s-a refăcut și este apt de joc, iar Alexandru Avrămescu și Robert Dănescu au ispășit etapele de suspendare dictate pentru cartonașele roșii primite. Doar Ionuț Gîlcescu, cel care s-a accidentat în meciul cu echipa din  Dăești nu se știe exact când va reveni. 

Vizualizări: 357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: