CS Pandurii Târgu Jiu are un campion național la box!

Clubul Pandurii Târgu Jiu are un nou campion național la box. Sportivul Florin Ioniță, cu dublă legitimare la CS Pandurii și Box Club Simion, a reușit să câștige medalia de aur la Campionatul Național de Box U22 care s-a desfășurat la Vâlcea. 

Pe parcursul ultimei săptămâni a avut loc la Râmnicu Vâlcea Campionatul Național de Box U22. La competiția care a avut loc în perioada 24-28 septembrie 2024, au luat parte cei mai buni tineri pugiliști din țară. Cu această ocazie, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat și sportivul legitimat la  CS Pandurii și BC Simion, Florin Ioniță. Acesta a câștigat medalia de aur la categoria 92 de kg și a fost desemnat cel mai bun sportiv al întrecerii.

„Sportivul  Ioniță Florin legitimat la Box Club Simion - CS Pandurii Târgu Jiu, a adus acasă medalia de aur de la Campionatul Național U22. Prin determinare, talent și o pregătire exemplară, Florin a demonstrat că este unul dintre cei mai promițători pugiliști din România. Felicitări pentru această performanță extraordinară, care pune în lumină atât munca sa, cât și susținerea echipei și antrenorilor! Ioniță Florin a fost declarat cel mai bun sportiv al competiției. Mulțumim Dorel Simion și domnului director Mihai Prunariu”, a transmis antrenorul Doru Neamțu de la CS Pandurii Târgu Jiu. 

Galerie foto



Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: