A doua victorie consecutivă în Campionatul Național

Echipa de handbal masculin Juniori 2 a CSM Târgu Jiu a înregistrat în acest weekend, în deplasare, a doua victorie consecutivă de la debutul campionatului. Juniorii gorjeni au trecut de CSU Pitești, scor 37-26, la pauză 15-10 în meciul care a contat pentru etapa a 2-a din Seria C a Campionatului Național Juniori 2.

Aflată în premieră în campionatul rezervat juniorilor 2, echipa pregătită de antrenorul Vali Popescu a început foarte bine prima fază a competiției, cu două victorii consecutive, care înscriu formația din Târgu Jiu în lupta pentru câștigarea seriei. 

„Plecați la Pitești cu gândul de a obține al doilea succes stagional, băieții lui Vali Popescu s-au desprins abia pe finalul primei reprize. Meciul a fost echilibrat până în minutul 25, cand tabela arăta egalitate 10-10. Ultimele 5 minute ale primei reprize au aparținut CSM-ului, care a intrat la pauză la +5, scor 15-10. Partea a doua a jocului a fost la discreția gorjenilor, care s-au impus în final cu 37-26”, se arată în cronica jocului oferită de site-ul oficial. ”Un joc bun făcut de băieți, deși puțin obosiți după drum, dar s-a văzut dorință și multă ambiție”, a declarat după victoria de la Pitești, antrenorul Vali Popescu.

LOT CSM TÂRGU JIU JUNIORI 2: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Mario Stancu 9g, Ianis Penescu 1g, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 1g, Dumitru Anghel, David Honcioiu 8g, Mihnea Ciobanu, Luca Hortopan 5g, Vlad Călinoiu 5g, Robert Guran, Narcis Popescu 1g, Cătălin Popescu 5g. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE HANDBAL MASCULIN JUNIORI 2

EDIȚIA 2024-2025, SERIA C, ETAPA 2

PITEȘTI, SALA UNIVERSITĂȚII ”GHEORGHE DOJA”

CSU PITEȘTI – CSM TÂRGU JIU 27-36(10-15)

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: