Baschetbaliștii U15 CSM Târgu Jiu au încheiat primul turneu 

Echipa de baschet masculin U15 a CSM Târgu Jiu a luat startul într-o nouă ediție de campionat. În weekend, la Târgu Jiu, în Sala Voievod Litovoi, a avut loc primul turneu din Grupa 7 iar CSM Târgu Jiu a încheiat turneul cu o victorie zdrobitoare, scor 105-15, contra CSS Mediaș, și o înfrângere în compania echipei Andu Sibiu, scor 60-85. 

Conform programării, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 7 în prima fază a Campionatului Național, grupă din care mai fac parte CSS Mediaș și CSU Andu Sibiu iar primul turneu din această grupă s-a disputat în weekend, la Târgu Jiu. 

Toate partidele de la acest turneu s-au disputat sâmbătă, 28 septembrie, în Sala ”Voievod Litovoi”. Gorjenii au debutat în noul sezon, cu o victorie zdrobitoare, 105-15, contra CSS Mediaș iar a doua partidă a băieților lui Carlos Popescu a fost mult mai dificilă, în compania vicecampioanei din sezonul trecut la această categorie de vârstă, CSU Andu Sibiu. CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea, la capătului unui meci în care au jucat destul de bine, prestație care l-a mulțumit pe antrenorul Carlos Popescu. 

”Privind în ansamblu ambele jocuri din acest turneu, ne bucurăm că am reușit să arătăm un baschet bun și “ să demonstrăm pe teren oaspeților, că la Târgu Jiu, într-adevăr nimic nu este ușor! Mulțumim pe această cale suporterilor și iubitorilor de baschet care au fost alături de noi”, a declarat antrenorul Carlos Popescu, imediat după turneul de la Târgu Jiu pentru site-ul clubului.

LOT CSM TÂRGU JIU:  Rareș Gionea, Rareș Staicu, Vladimir Gucea, Pop Manta, David Marin, Dorel Sandu, Rareș Ciobanu, Radu Coconețu, Luca Petru Grecu, Luca Chelean, Darius Savu, Matei Scornea, Mihai Scheau, Dragoș Branea.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI U15, EDIȚIA 2024-2025

TURNEU 1, GRUPA 7

TÂRGU JIU, SALA VOIEVOD LITOVOI 

CSM TÂRGU JIU – CSS MEDIAȘ 105-15

CSM TÂRGU JIU – CSU ANDU SIBIU 60-85

Vizualizări: 66

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: