Nu se simte respectat, dar nici nu demisionează. Iar rezultatele lipsesc!

Antrenorul codașei din Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu, Călin Cojocaru, spunea, în urmă cu două săptămâni, după eșecul cu Corvinul, că s-a săturat să fie turist prin Liga 2 și să facă deplasări degeaba prin țară.  Între timp se pare că s-a răzgândit și continuă pe banca echipei lui Nicolae Sarcină și, probabil, așteaptă ca să fie demis, să fie sigur că își încasează salariile.

Călin Cojocaru nu se simte respectat de conducere, după cum declară, dar totuși mai stă pe banca tehnică a unei formații care are golaveraj 3-24 și care etapa trecută a fost învinsă cu 7-0 în deplasarea de la Metaloglobus. În runda recentă, la malul Dunării, la Severin, unde echipa lui Sarcină își dispută jocurile de acasă în acest sezon, a pierdut ”doar” cu 0-3 meciul cu Chindia, o altă echipă aflată în degringoladă.

Antrenorul Călin Cojocaru a stat mai bine de o oră în vestiar după meci, pentru ședința tehnică, existând suspiciuni că și-ar fi anunțat demisia în fața jucătorilor pentru că nu a mai venit la conferința de presă de după meci.

Contactat de cei de la liga2.ro, Cojocaru a spus totuși câteva cuvinte despre meciul de la Severin, lansând săgeți către conducerea clubului care nu i-ar respecta pe jucători și pe antrenor. ”Astăzi am aliniat o formulă foarte tânără, am încercat să stăm cât mai compact, să plecăm pe contre, având în vedere că am întâlnit o echipă cu jucători cu mare experiență. Din păcate, atât putem astăzi. Din punct de vedere psihologic suntem jos. Știu că băieții ăștia pot mult mai mult. Nu suntem respectați! În momentul în care vom fi respectați, în primul rând ca oameni, și după aceea ca fotbaliști, ca staff, cu siguranță starea noastră psihologică se va schimba și vom arăta altceva din toate punctele de vedere”, a spus timișoreanul care rezistă pe banca ACS Viitorul Târgu Jiu deși are șapte eșecuri consecutive.

Acesta nu a explicat însă la ce se referă mai exact, cel mai probabil nu la probleme banilor neplătiți, care este una permanentă la ACS Viitorul Târgu Jiu, dovadă și zecile de procese în instanță sau la FRF cu jucătorii și antrenorii.

Galerie foto


Vizualizări: 858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: