A dat două goluri în meciul Universitatea Craiova - Unirea Slobozia!

Ștefan Baiaram  a fost jucătorul meciului de luni seară dintre Universitatea și Unirea Slobozia. Acesta a reușit să marcheze două goluri în meciul încheiat cu scorul de 3-0.

Universitatea Craiova „respiră” din nou aerul de pe podium după ce a revenit pe poziția a doua a clasamentului după victoria obținută acasă, în fața celor de la Unirea Slobozia, scor 3-0. Ștefan Baiaram a marcat două goluri în această partidă și a vorbit după acest joc despre evoluția oltenilor și despre cât de importante sunt rezultatele bune, care aduc liniște echipei.

„A fost un meci greu, ne bucurăm că ne-a ieșit jocul. Sperăm să câștigăm, să ne apropiem de primul loc. Am dat două goluri cu capul, eu doar am finalizat, e munca întregii echipe. Ne-am obișnuit, toți știm că dacă sunt rezultate este liniște, nu ne deranjează nimeni. Sperăm ca victoria aceasta să ne dea moral, să câștigăm în continuare. Nu mă gândesc la titlul de golgeter. Vreau să fiu sănătos, am lipsit destul de mult”, a declarat Ștefan Baiaram, la finalul meciului cu Unirea Slobozia, la Digi Sport.

Alex Mitriță a reușit să își treacă și el numele pe lista marcatorilor, cu golul pe care l-a înscris în minutul 90+4 al partidei. 

Ștefan Baiaram a spus după meci că Alex Mitriță este un jucător incredibil, care este extrem de util atât pentru Universitatea Craiova cât și pentru echipa națională a României.

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: