Se apropie falimentul? ACS Viitorul Târgu Jiu nu este programată la următorul meci

Clubul ACS Viitorul Târgu Jiu, care de la începutul acestui sezon s-a mutat cu meciurile de acasă la Drobeta Turnu Severin, în județul vecin, este neprogramat în campionatul Ligii 2 pentru jocul din etapa a 9-a. Sâmbătă, de la ora 11:00, ultima clasată din eșalonul doi ar fi trebuit să joace la Cisnădie, contra CSC Șelimbăr.

Federația Română de Fotbal, organizatoarea competiției, nu a programat meciul celor de la ACS Viitorul din deplasarea de la Șelimbăr. 

Potrivit declarației administratorului special al clubului, fostul președinte de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Călin Vladimirescu, echipa nu se deplasează la meciul din weekend deoarece, din cauza rezultatelor slabe, sponsorii nu mai dau bani și se află în imposibilitatea de a se organiza pentru această partidă de la Cisnădie.

”Sincer, am fost în imposibilitatea organizării meciului de sâmbătă. Din cauza rezultatelor, sponsorii cam și-au retras bănuții, să zic așa! Să văd ce soluție găsim. În momentul ăsta, sponsorii nu au finanțat, nu au vrut să mai dea bani. Asta e! Am informat federația că nu ne prezentăm la meciul de sâmbătă. Nu e vorba de transport, e vorba de hotel. Asta e, vom găsi noi vreo soluție, cumva”, a spus, pentru liga2.ro, Călin Vladimirescu.

Nedisputarea jocului atrage pentru echipa vinovată o înfrângere la ”masa verde”, cu scorul de 0-3, dar și o amendă din partea FRF iar la a doua neprezentare clubul este exclus din campionat.

Clubul gazdă, prin directorul CSC Șelimbăr, Cornel Stănilă, a explicat că a observat, pe site-ul FRF că meciul este neprogramat, însă nu avea niciun anunț oficial primit pe adresa clubului.  ”Am înțeles că au anunțat federația că nu se vor prezenta la meci sâmbătă”, a răspuns Stănilă întrebării celor de la liga2.ro.

În mod normal, după ce FRF era înștiințată de ACS Viitorul privind neprezentarea la meci, federația trebuia să anunțe în mod oficial CSC Șelimbăr despre situație, mai ales că jocul a fost anunțat ca neprogramat pe site-urile sale, cel care arată programul, ci cel al CCA, unde apar arbitrii și observatorii delegați. Contactași oficial de sursa citată, cei de  la FRF au amânat pentru a doua zi o explicație oficială pentru neprogramarea meciului de la Cisnădie! 

Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: