Liderul din Liga 4 Gorj se deplasează la Țicleni

Lider în Liga 4 gorjeană, CSM Târgu Jiu se deplasează în acest weekend la Țicleni, pentru meciul din etapa a 7-a din Liga a 4-a Gorj, cu Petrolul din localitate. Partida este programată pentru  sâmbătă, 5 octombrie, cu începere de la ora 12.00. 

Liderul la zi din Liga a 4-a Gorj, CSM Târgu Jiu, merge în acest weekend la Țicleni, acolo unde o așteaptă o echipă de tradiție a fotbalului gorjean, Petrolul Țicleni. Se anunță un meci interesant, în care echipa lui Mario Găman pornește ca favorită cum a fost la toate jocurile de până acum. Formația din Târgu Jiu este una care efectuează antrenamente zi de zi, spre deosebire de alte echipe din județ, majoritatea reunind jucătorii doar pentru meciuri nu și pentru antrenamente. 

CSM Târgu Jiu are victorii pe linie și s-a înscris ca principala favorită la câștigarea campionatului. În ceea ce privește gazdele sunt pe 10 în clasament, cu 7 puncte. 

Chiar și fără aportul căpitanului Adelin Pîrcălabu, ușor accidentat, CSM Târgu Jiu merge la Țicleni cu obiectivul clar de a câștiga cele 3 puncte puse în joc, după cum a anunțat unul dintre antrenorii secunzi ai lui Mario Găman, Sorin Vintilescu: ”Ne vom continua drumul pe care am plecat și vom aplica aceleași principii, indiferent de adversarii pe care îi întâlnim, etapă de etapă. Din câte știu, acolo este un teren bun pentru acest nivel, un lucru care ne ajută pentru că avem o echipă tehnică, ce își propune să controleze posesia mingii. Dacă vor fi precipitații nu ne încurcă, viteza de pasare este mai mare pe ploaie. Sperăm să nu plouă abundent, ca terenul să nu se umple de bălți. Nu știm foarte multe despre lotul adversarilor. Este o echipă de tradiție, deocamdată de mijlocul clasamentului, dar pe noi ne preocupă doar poziția noastră și lotul nostru. Adelin Pîrcălabu este accidentat, are o microleziune musculară și va face pauză o săptămână”.

LIGA 4, EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 7

ȚICLENI, STADION PETROLUL

SÂMBĂTĂ, 5 OCTOMBRIE, ORA 12.00

PETROLUL ȚICLENI – CSM TÂRGU JIU

Galerie foto


Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: