Evoluție modestă pentru Gilortul pe teren propriu

Gilortul Târgu Cărbunești a fost învinsă de ACSO Filiași în meciul din această etapă. Oaspeții s-au impus cu scorul de 2-0 după un joc modest al echipei lui Alex Stoica.

După jocul bun prestat de echipa lui Alex Stoica în urmă cu o săptămână, la Fărcășești, a urmat o evoluție destul de slabă. Gorjenii de la Cărbunești au fost învinși vineri acasă de ACSO Filiași, scor 0-2. 

Jucătorii echipei gazdă au fost de nerecunoscut și înfrângerea este o consecință logică a ceea ce au arătat pe teren.

„De luni trecem la treabă și sperăm într-un rezultat pozitiv pentru vineri, atunci când Gilortul va întâlni pe Sparta Râmnicu-Vâlcea, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Treapt din Horezu”, au anunțat cei de la Gilortul. La acest meci au lipsit Ionuț Gîlcescu și Marius Miruță din lotul Gilortului. Revenirea lui Ionuț Gîlcescu va avea loc spre finalul lunii noiembrie, iar Marius Miruță speră să fie apt de joc pentru partida cu Sparta Râmnicu-Vâlcea din etapa viitoare.

Oaspeții de la Filiași, echipă pregătită de Victor Naicu, ocupă locul 2 și este neînvinsă în Liga 3, având 11 puncte, în timp ce Gilortul se află pe locul 5, cu 6 puncte.

     

Gilortul – ACSO Filiași 0-2 (0-0) 

Au marcat: Ion Dogaru (58'), Florin Cioablă (87').

Cartonașe galbene: Marica, Martin, Oprișa/Trancă, Calu.

Gilortul: Iuțalîm – Marica (46' Mitrache), Gheorghe, Dănescu (62' Viespe), Martin – Oprișa (cpt), Vespe – Săulescu (46' Lazăr), Rădulescu (70' Brujan), Bucur – Roncea (89' Urlan). 

Rezerve neutilizate: Spînu – Siewe, Popescu. 

Antrenor: Alex Stoica. 

ACSO: Pena – Ciucă, Mitulețu, Dina, Calu (cpt) – Dogaru (79' Guță), Trancă (79' Croitoru), Rogoveanu (89' Oprea), Vîlcică – Cîrpici (85' S. Popa), Cioablă (89' Sîrbu).

Rezerve neutilizate: Ș. Popa – Hrelea, Magarea, Stăncălie. 

Antrenor: Victor Naicu.

Arbitru: Constantin-Alin Olaru (Râmnicu-Vâlcea).

Asistenți: Ionut-Ovidiu Sabou (Cluj-Napoca), Cătălin Man (Cluj-Napoca).

Rezervă: Gavril-Darius Boldu (Râmnicu-Vâlcea).

Delegat de joc: Constantin-Cristian Tuligă-Ghiţă (Drobeta-Turnu Severin).

Observator de arbitri: Lucian Țiții (Sibiu).

Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: