Nu ar spune nu unei reveniri la FCU Craiova: Niciodată să nu spui niciodată!

Preparatorul fizic gorjean Dan Vasilică nu ar spune nu revenirii la FCU Craiova. Regretat acum de patronul oltenilor din Liga 2, Vasilică are încredere că echipa lui Adrian Mititelu va reuși să promoveze.

Dan Vasilică a fost instalat recent la CSM Târgu Jiu, ca preparator fizic dar nu numai la echipa de fotbal din Liga 4 ci la toate echipele clubului primăriei. O muncă destul de dificilă având în vedere cât s-a extins clubul. Chestionat însă de cei de la ProSport, Vasilică a răspuns și la întrebarea dacă s-ar mai întoarce la FCU Craiova că nu ar spune nu deși nu e momentul acum. 

”Deși e vorba aia: «Niciodată să nu spui niciodată», totuși acum nu cred că e cazul. FCU și-a adus un nou preparator fizic, iar eu sunt angrenat într-un alt proiect.

Vreau doar să rețineți că eu am muncit la FCU din toată inima mea și am suferit enorm pentru această echipă când pierdea. O dată m-am enervat și mi-am spart și ochelarii. Fusesem și eliminat, iar Mogo era lângă mine în tribune și se uita la mine cum îmi strângeam de nervi în palme cioburile de la lentile. Am fost și eu jignit cum este acum Bălan, dar, vă repet, și cu asta termin, mi-am dorit din toată inima mea să fac treabă bună la FCU. Le doresc pe această cale băieților să își revină cât mai repede, deoarece eu am încredere în ei că vor reuși să promoveze”, a spus Vasilică.

La Târgu Jiu, echipa de fotbal a CSM este în Liga 4, cu obiectiv de promovare în Liga 3. 

Vizualizări: 336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: