ACS Viitorul Târgu Jiu înregistrează al nouălea eșec consecutiv

Etapa a 9-a a sezonului regular 2024-2025 de Liga 2 aduce un eveniment care nu s-a mai produs de mult în campionat. Unul dintre meciuri nu se disputa, fiindcă una dintre echipe, ACS Viitorul Târgu Jiu, a anunțat Federația Română de Fotbal, organizatoare competiției, de faptul că nu poate participa la joc.

Meciul care nu se dispută în această etapă este CSC Șelimbăr – ACS Viitorul Târgu Jiu. Echipa oaspete a anunțat FRF că nu poate face deplasarea, deoarece ”sponsorii nu au vrut să mai dea bani”. În realitate, decizia este o reacție a conducerii clubului față de jucători, care în primele trei zile ale săptămânii au făcut grevă, refuzând să se antreneze în condițiile actuale, neplătiți de câteva luni. 

Chiar dacă jucătorii s-au întors la antrenamente, decizia de neprezentare la meciul din etapa a 9-a a Ligii 2 a rămas valabilă, odată cu informarea despre acest lucru a federației.

Deși vestea neprogramării a venit de miercuri, CSC Șelimbăr a informat abia vineri suporterii despre faptul că nu va juca împotriva celor de la ACS Viitorul. Probabil, sibienii, în lipsa unei informări oficiale din partea FRF, au așteptat pentru a nu se trezi că s-a revenit asupra deciziei, știute fiind desele abateri de la regulamente atunci când a fost implicată echipa ACS Viitorul Târgu Jiu.

”Partida de mâine contra celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu a fost anulată din cauza neprezentării echipei oaspete! Următoarea partidă a călăreților roșii va fi în deplasare contra echipei Câmpulung Muscel, după pauza competițională datorată meciurilor Echipei Naționale de Fotbal. Înainte, Șelimbăr!”, a transmis CSC Șelimbăr, care se alege, astfel, cu o victorie la ”masa verde”, 3-0, care îi mai și îmbunătățește și golaverajul.

Cu acest rezultat din meciul care nu se va disputa, CSC Șelimbăr (locul 17) acumulează 9 puncte și egalează, pentru moment, Metalul Buzău, Campionii FC Argeș și Chindia Târgoviște, ocupantele locurilor 14-16.

Partida va fi pierdută la ”masa verde” de ACS Viitorul Târgu Jiu  care va fi și amendată iar la o a doua abatere de agest gen va fi exclusă din campionat. 

ACS Viitorul Târgu Jiu  rămâne cu un singur punct, acumulat chiar în prima etapă, și se menține pe ultimul loc, 22, cu un golaveraj și mai slab: 3-27. Cea mai slabă echipă din campionatul Ligii 2 a ajuns astfel la nouă eșecuri consecutive în competițiile oficiale din acest sezon.

Vizualizări: 289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: