Surpriza din Liga 3, Vulturii Fărcășești, și-a pierdut invincibilitatea!

Vulturii Fărcășești a avut un start bun de sezon în Liga 3, după promovarea din vară, fiind neînvinsă până în etapa din acest week-end. Echipa lui Cătălin Bucă este surpriza frumoasă din eșalonul trei, reușind să rămână neînvinsă până la întâlnirea cu liderul seriei 8.

Gorjenii de la Vulturii Fărcășești au pierdut meciul din această etapă cu SCM Râmnicu Vâlcea, echipă ce conduce în clasamentul Seriei 8. Scorul partidei disputate pe Municipalul din Vâlcea a fost de 2-0 dar echipa lui Cătălin Bucă nu a cedat ușor în fața liderului, o echipă la care s-au adus jucători cu experiență, și care are o infrastructură bună pentru fotbal. 

„Din păcate nu reușim să menținem seria de invincibilitate. Indiferent de rezultatul de astăzi, ne continuăm drumul și vom da totul pentru un rezultat pozitiv etapa viitoare!”, au anunțat cei de la Vulturii după acest prim eșec înregistrat în Liga 3. 

Echipa pregătită de Cătălin Bucă reușise o serie bună de jocuri până acum și era pe podiumul seriei 8. 

După cinci meciuri din Liga 3, Vulturii Fărcășești avea două succese și trei remize.

„Da, am avut un parcurs bun. Eu îmi doream mult mai mult, din păcate nu s-a putut, dar știți cum e, până la urmă e ok că suntem aici, avem rezultate, suntem neînvinși. Suntem o echipă care are decât două goluri primite, dintr-un penalti și un autogol, ceea ce pe mine mă bucură foarte mult. Aveam și am avut încredere întotdeauna în această echipă, în băieți, și eu cred că putem să facem lucruri frumoase”, a spus Cătălin Bucă înaintea acestui prim eșec din eșalonul trei al echipei sale.

Pentru o nou-promovată, aflată la primul contact cu Liga 3, parcursul echipei din Fărcășești este chiar peste așteptări de bun.

Galerie foto




Vizualizări: 275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: