Mai sunt doar 300 de bilete pentru gala lui Moroșanu de la Târgu Jiu

E cerere mare de bilete pentru gala de lupte de la Sala Sporturilor din Târgu Jiu iar organizatorii au anunțat în aceste week-end că sunt pe cale de a epuiza locurile. Dynamite Fighting Show, gala de lupte organizată de Cătălin Moroșanu la Târgu Jiu, va avea loc pe data de 11 octombrie.

Dynamite Fighting Show se întoarce în Oltenia în această toamnă, de data aceasta în premieră, în Gorj, într-o gală spectaculoasă programată să aibă loc pe 11 octombrie, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Cătălin Moroșanu, prezent destul de des la Târgu Jiu în ultimele săptămâni, se așteaptă la o sală plină la acest eveniment la care au mai rămas doar 300 de bilete la vânzare, cu mai puțin de o săptămână înainte de eveniment. „Cu siguranță vor veni la gale, oltenii sunt devoratori de orice sport, sunt oameni care trăiesc cu patimă orice eveniment sportiv”, a transmis Moroșanu de la Târgu Jiu, pentru ProArena, televiziunea care va transmite gala de lupte de la Târgu Jiu.

Ediția cu numărul 24 se anunță una specială deoarece va programa pentru a treia oară în istoria DFS un turneu piramidal de 8 luptători într-o singură seară și va fi implementată inclusiv o categoria specială, cruiser -91 de kilograme.

De asemenea, într-un anunț făcut chiar de la Târgu Jiu, Cătălin Moroșanu a transmis că în ring va reveni, după aproape un an de pauză, și Bogdan Ciobănașul Năstase, unul dintre cei mai apreciați luptători din circuit.

De-a lungul istoriei DFS a mai avut loc o singură gală în Oltenia, DFS3 la Craiova, acolo unde 5.000 de spectatori au asistat la gala care a consemnat meciul de retragere al lui Cătălin Moroșanu din această zonă istorică a României.

Pe lângă turneul piramidal și revenirea lui Năstase, publicul prezent va mai avea parte de câteva surprize, au mai anunțat organizatorii care au transmis că biletele sunt pe cale de a fi epuizate. 

Galerie foto




Vizualizări: 270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: