Au pierdut la limită duelul cu Minaur Baia Mare și consideră rezultatul nedrept!

CSM Târgu Jiu a pierdut, la mare luptă, după ce a condus mare parte din timp, confruntarea cu Minaur Baia Mare. Gazdele s-au impus la limită, cu scorul 23-21, după ce la pauză CSM Târgu Jiu a intrat în avantaj, scor 15-14. 

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au avut parte de mare ghinion în deplasarea de la Baia Mare. Au fost aproape de victorie după un meci foarte bun dar au pierdut la două goluri diferență.

Gorjencele au făcut o primă repriză excelentă la Baia Mare, pe care au dominat-o în cea mai mare parte a timpului. Cu Laura Moldovan și Fanta Keita revenite pe teren, cu Ira Zinatullina în formă bună, dar și cu Gilda Simao, greu de oprit, CSM Târgu Jiu s-a impus la capătul primelor 30 de minute de joc cu 15-14. 

Repriza secundă a fost extrem de echilibrată, cu puține goluri marcate. CSM Târgu Jiu a condus aproape mai bine de 20 de minute din repriza secundă dar gazdele au întors jocul în mai puțin de 5 minute, pe final, cu largul concurs al brigăzii de arbitri, care a făcut tot ce a putut să le facă viața mai ușoară gazdelor, după cum scrie csmtargujiu.ro, în cronica acestui joc. În final Minaur s-a impus cu scorul 23-21 lăsând un gust amar oaspeților care dominaseră întregul joc.

Antrenorul Liviu Andrieș consideră că rezultatul este unul nedrept, echipa sa fiind învinsă și pe fondul unor greșeli de arbitraj. ”Este un meci după care rămânem cu un gust amar, dar și cu o mulțime de regrete pentru că rezultatul este nedrept! Am condus mare parte din joc, dar pe fondul unor nereușite și a unor greșeli de arbitraj, nu am reușit să scoatem cel puțin un egal. Acum ne așteaptă un alt meci, cu o echipă foarte puternică, Vâlcea, acasă, pe care trebuie să-l abordăm cu maximă încredere și pe care trebuie să-l câștigăm”, a  declarat la finalul meciului de la Baia Mare, antrenorul Liviu Andrieș.

În partida care a contat pentru etapa a 5-a din Liga Florilor MOL Gilda Simao a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 8 goluri reușite.

Etapa viitoare, miercuri, 9 octombrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu SCM Râmnicu Vâlcea. 

CSM TÂRGU JIU: Ljubica Glendza Nenezic, Amandine Balzinc, Andreea Chetraru – Bianca Ștefania Chiriță, Helena Gilda Simao 8g, Alexandra Maria Gavrilă, Yevheniia Levchenko 1g, Fanta Keita 1g, Ira Zinatullina 5g, Andreea Chiricuță, Laura Moldovan 3g, Ana Maria Lopătaru, Florenţa Dumbrăvean, Iuliia Andriichuck 2g, Marija Petrovic, Ana Cătălina Ciolan 1g. Staff-ul tehnic: Liviu Andrieș(antrenor pricipal), Andrei Enache(antrenor secund), Gore Albici(antrenor cu portarii), Petre Tocaru(maseur), Marcel Dobre(fizioterapeut) și Filip Cîrciumaru (kinetoterapeut). 

LIGA FLORILOR MOL, EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 5

BAIA MARE, SALA LASCĂR PANĂ

CS MINAUR BAIA MARE – CSM TÂRGU JIU 23-21(14-15)

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: