Baiaram știe ce s-a schimbat la Universitatea Craiova

După Oțelul – Universitatea Craiova, meci încheiat la egalitate, scos 1-1, Ștefan Baiaram a analizat prestația echipei din acest joc și a explicat că el și colegii se concentrează acum doar pe rezultatele echipei. Extrema de 21 de ani și-a salvat echipa, după ce a egalat în minutul 14. 

La finalul partidei, Baiaram a vorbim despre partidă, analizând prestațiile celor două echipe, și a dezvăluit că el și colegii lui se concentrează doar pe rezultatele echipei, nu și pe cele ale rivalelor. 

„Ne pare rău că nu am câștigat. Am venit cu gândul să luăm cele trei puncte, pentru că eram pe un drum foarte bun. Ne pare rău.

Mă bucur că am înscris, dar nu asta e important. Conta mai mult să câștigăm și să plecăm acasă cu cele trei puncte. Cu siguranță că ne-a dezavantajat și terenul. Noi avem jucători tehnici, care pasează foarte bine. Dar pe acest teren era greu să controlăm mingea.

La cum s-a jucat, e un rezultat bun. Am întâlnit Oțelul, o echipă foarte bună pe teren propriu. Până la meciul de azi primise un singur gol.  Noi nu se uităm la alte meciuri. Nici nu ne interesează, Vrem să ne facem jocul și să câștigăm. În trecut, de multe ori ne uitam la ce fac echipele adverse și nu ne făcea bine acest lucru”, a spus Ștefan Baiaram la finalul disputei.

Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: