Programul turneului piramidal Dynamite Fighting Show de la Târgu Jiu. Bilete aproape epuizate

Mai sunt puține zile până la evenimentul sportiv al anului de la Târgu Jiu, gala de lupte Dynamite Fighting Show organizată de Cătălin Moroșanu, în premieră, în orașul lui Brâncuși. Cererea de bilete este foarte mare iar luni seara mai erau disponibile pe platforma bilete.ro mai puțin de 100 de bilete. 

Iubitorii de sport și în special de lupte în ring au luat cu asalt platforma online care a scos la vânzare biletele din Sala Sporturilor. Luni seară doar 75 de bilete mai erau disponibile pentru gala programată vineri. 

În ceea ce privește spectacolul din ring, cei opt luptători care vor intra în cel mai puternic turneu piramidal la categoria cruiser (-91 kg) din România, s-au întâlnit pentru prima dată la Târgu Jiu înaintea galei care va avea loc pe 11 octombrie la Sala Sporturilor.

Aceștia au avut parte și de tragerea la sorți, astfel că și-au aflat primii adversari din sferturile de finală. „Algoritmul extragerii a fost unul simplu. Cei 4 capi de serie (Dănuț Hurduc, Sebastian Lutaniuc, Ionuț Busuioc și Marius Rotaru) au extras din urnă un număr de la 1 la 4, iar în funcție de asta și-au ales locul pe tablou, în timp ce cei 4 challengeri (Becali Bodescu, Costi Mocanu, Alessio Sârbu și Alex Vârlan) au extras la rândul lor un număr, iar în funcție de ordine, și-au ales adversarii. Dacă în ceea ce privește favoriții, aceștia s-au așezat strategic, alegând să își evite principalii rivali în semifinale, în schimb la challengeri au fost surprize. După ce a extras numărul 1, Gabriel Becali Bodescu l-a ales pe Marius Rotaru, în timp ce Alessio Sârbu, care a avut numărul 2, a mers direct la Sebastian Lutaniuc, sportivul cu cele mai multe meciuri în DFS dintre toți cei din turneu.

Campion mondial de amatori ISKA, Alex Vârlan, a avut de ales între Dănuț Hurduc și Ionuț Busuioc, alegându-l pe cel din urmă. Busuioc are 3 meciuri sub steagul DFS, dintre care două în Road to DFS, și este neînvins. Fără o altă opțiune, Costi Mocanu, veteranul turneului, s-a așezat lângă Dănuț Hurduc, considerat favoritul numărul 1”, a informat platforma oficială a evenimentului.

Cei care vor fi prezenți în sală vineri vor avea ocazia să urmărească  următoarele meciuri în turneu:

Alessio Sârbu vs Sebastian Lutaniuc

Becali Bodescu vs Marius Rotaru

Costi Mocanu vs Dănuț Hurduc

Alex Vârlan vs Ionuț Busuioc

În semifinale se va păstra ordinea: învingător semifinală 1 vs învingător semifinală 2 și învingător semifinală 3 vs învingător semifinală 4.

„Nu va fi o luptă de rezervă, astfel că și dacă vor pierde, cei eliminați în sferturi au șanse să rămână în turneu dacă au făcut o luptă spectaculoasă și rămân apți pentru a înlocui un câștigător care s-a accidentat și nu poate continua”, au mai informat organizatorii. 

Fiecare meci se va desfășura pe durata a trei reprize a câte 3 minute, existând posibilitatea a unei runde suplimentare dacă arbitrii judecători nu ajung la o decizie în acest timp. Noul campion DFS va fi declarat challenger la centura mondială ISKA și va lupta pentru ea la finalul anului, în decembrie.

Învingătorul turneului va primi un cec de 10.000 de euro.

Galerie foto


Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: