Au plecat după medalii la Bacău!

Pugiliștii clubului CSM Târgu Jiu vor participă în perioada 7-11 octombrie, la Bacău, la Campionatul Național de Box pentru Juniori. La competiție participă patru sportivi care vor reprezenta clubul gorjean și vor încerca să aducă medalii la Târgu Jiu.

Sportivii secției de box de la CSM Târgu Jiu s-au deplasat în Moldova, la Bacău, acolo unde participă la Campionatul Național de Box pentru Juniori 2024. La competiția din Moldova CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de patru sportivi, la diferite categorii de greutate. 

Competiția are loc la Bacău, iar în ring se vor „duela” aproximativ 300 de boxeri, cei mai buni de la toate cluburile din țară. La confruntarea celor mai buni pugiliști juniori din țară vor fi prezenți și sportivii pregătiți de Petrișor Gănănău și Adrian Motorga. 

De la CSM Târgu Jiu vor urca în ring Andrei Roșca, la categoria 52 de kilograme, Alexandru Goae, la categoria 57 de kilograme și Andrei Mustață, la categoria 75 de kilograme, toți trei pregătiți de Adrian Motorga. În ring va urca și Alexandru Licuriceanu, la categoria 46 de kilograme, sportiv pregătit de Petrișor Gănănău. 

Petrișor Gănănău consideră turneul din Moldova unul extrem de important, la care 300 de sportivi își vor încrucișa mănușile cu medaliile pe masă, iar campionii vor intra în atenția antrenorilor federali pentru convocarea la loturile naționale pentru cele mai importante competiții internaționale de anul viitor, Campionatul European și Campionatul Mondial. 

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: