Moroșanu se ține de glume la Târgu Jiu. Veste bună pentru cei care nu au prins bilete la gală!

Cătălin Moroșanu a sosit marți la Târgu Jiu pentru a se ocupa de organizarea galei Dynamite Fighting Show care va avea loc cu casa închisă, pentru că nu se mai găsesc bilete. La intrarea în oraș, Moroșanu a oprit și a transmis o scurtă filmare pe pagina sa fiind contrariat de denumirea localității din apropierea orașului. 

Cătălin Moroșanu a devenit o prezență obișnuită în ultimele săptămâni prin Târgu Jiu unde a fost prezent de multe ori pentru a organiza gala de lupte Dynamite Fighting Show, programată vineri, 11 octombrie. Marți acesta s-a aflat din nou la Sala Sporturilor pentru a stabili unele detalii legate de organizarea show-ului de vineri, dar și pe Insulița din Târgu Jiu unde va organiza proba de cântar a sportivilor. 

La intrarea în Târgu Jiu, Moroșanu s-a oprit lângă un indicator care prezenta localitatea Iași Gorj, din comuna Drăguțești, prima localitate de la ieșirea din oraș spre Rovinari. Acesta a făcut o glumă pentru fanii săi, pe rețele sociale, fiind contrariat că a întâlnit aici numele celui mai mare oraș din Moldova.

Între timp, fanii luptelor în ring au epuizat toate biletele la gala de vineri dar cei care nu au mai prins bilete au primit o veste bună. Aceștia vor putea vedea luptătorii la proba de cântar, care are loc cu o zi înainte, joi, 10 octombrie, pe Insulița din Târgu Jiu. 

Galerie foto


Vizualizări: 868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: