Milan Rușeț, cel mai tânăr medaliat gorjean la lupte!

CSM Târgu Jiu are cel mai tânăr medaliat la o competiție națională. Milan Rușeț a câștigat medalia de bronz la categoria 24 kilograme la categoria copii 7-8 ani, la Festivalul Micului Luptător, de la Buzău. 

Municipiul Buzău a găzduit, la finalul săptămânii trecute, Festivalul Micului Luptător, o competiție națională la care au participat peste 300 de sportivi din toată țara. Concursul a fost destinat juniorilor mici, 7-8 ani și 9-10 ani. CSM Târgu Jiu a fost reprezentat la ambele categorii de vârstă. Milan Rușeț, la categoria 7-8 ani, la 24 de kilograme, și David Păducel, la categoria 9-10 ani, la categoria 32 de kilograme. 

„Secția de lupte a CSM Târgu Jiu are motive de bucurie după festivalul de la Buzău. Micuții luptători gorjeni intrați pe saltea au impresionat prin determinarea cu care au luptat. Extrem de ambițios și talentat, Milan Rușeț a avut o evoluție foarte bună și puțin a lipsit să ajungă în finală. A reușit să câștige medalia de bronz, devenind astfel cel mai tânăr medaliat al CSM Târgu Jiu”, a anunțat clubul primăriei. 

Antrenorul Mădălin Gorjanu nu a fost prezent la Buzău, fiind delegat să arbitreze la Campionatul Balcanic de lupte din Macedonia, dar a ținut în permanență legătura cu sportivul său și cu delegația prezentă la festivalul de la Buzău. 

Galerie foto



Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: