Mircea Lucescu a aflat situația medicală a lui Alex Mitriță

Alex Mitriță a avut probleme la unul dintre antrenamentele naționalei României, iar jucătorul Universității Craiova a fost nevoit să plece direct la vestiare alături de unul dintre maseurii naționalei. Se pare că starea jucătorului este una bună, fiind apt pentru meciurile cu Cipru și Lituania.

Fotbalistul Universității Craiova a fost convocat a doua oară la rând de Mircea Lucescu pentru meciurile pe care „tricolorii” le vor disputa în fața naționalelor din Cipru și Lituania. Mitriță a și înscris la ultima partidă disputată de România, contra Lituaniei, scor 3-1.

Conform celor de la Fanatik, Alex Mitriță este apt din punct de vedere fizic, iar Mircea Lucescu îl poate folosi în cele două meciuri pe care le va juca naționala pe 12 octombrie, respectiv 15 octombrie. 

Atacantul din Bănie a oferit un scurt interviu pentru canalul de YouTube al FRF, în cadrul căruia a dezvăluit ce i-a spus Mircea Lucescu după reușita din partida cu Lituania.

„Sunt foarte bine, într-o postură foarte bună. Cu Lituania a fost o revenire importantă, cu emoții mari, dar sunt bucuros că m-am întors. Am lipsit ceva timp, dar am revenit și am găsit acel grup, unitate. Toți jucătorii se înțeleg foarte bine, se vede că este un grup unit și prin acest lucru se văd și rezultatele.

Domnul Lucescu mi-a spus că se bucură pentru mine. După toată această perioadă a avut încredere în mine, nu a ascultat ce a spus lumea despre mine, a fost o perioadă grea pentru mine”, a povestit Alex Mitriță, într-un interviu pentru FRF TV.

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: