Start în faza județeană Gorj a Cupei României! 

CSM Târgu Jiu va lua startul, în premieră, în faza județeană a Cupei României. În prima etapă din această competiție, CSM Târgu Jiu va juca, în deplasare, la Roșia de Amaradia, CS Știința Flacăra Roșia de Amaradia. 

Între două meciuri de campionat, CSM Târgu Jiu va debuta într-o nouă competiție, Cupa României. Jucătorii lui Mario Găman se deplasează la Roșia de Amaradia, pentru duelul cu echipa de Liga a 5-a, CS Știința Flacăra din localitate.

 CSM Târgu Jiu pornește ca favorită clară în această confruntare, dar Mario Găman, antrenorul care a dus-o pe CSO Filiași în „sferturile” Cupei României, în primele opt echipe din țară, vrea ca jucătorii săi să trateze cu maximă seriozitate partida de la Roșia de Amaradia.  “Eu știu ce înseamnă Cupa României, pentru că atunci când eram la Filiași am reușit surprize mari, am reușit accederea în primele opt echipe ale țării și de asta spun că este o partidă care trebuie tratată la cel mai înalt nivel, trebuie tratată cu multă seriozitate, cu implicare, determinare și motivație. Cu siguranță, în partitura echipei vor apărea și multe nume noi, jucători care au jucat mai puțin sau deloc, pentru că vrem să arătăm că avem copii care se pot adapta la orice partidă și vrem să le dăm încrederea necesară. Ne dorim cu toți o partidă bună, ne dorim cu toți o accedere în faza superioară și atunci trebuie să tratăm jocul la cel mai înalt nivel”, a declarat Mario Găman.

Pentru Mario Găman, pentru cei din staff-ul său și o parte din jucători nu este o noutate Cupa României, dar pentru mulți dintre tinerii jucători ai echipei este o premieră participarea în Cupa României la seniori.

Cupa României - 16-imi:

- Unirea Drăgotești - Parângul Bumbești Jiu

- CSC Dănești - Unirea Țânțăreni 

- Fl Roșia de Amaradia -CSM Tg Jiu

- Dumbrava Câlnic - CSC Negomir 

- Știința Godinesti - CSO Turceni

- Viitorul Brănești - 7 Noiembrie Costești 

- AS Prigoria - AȘ Jupânești 

- Bradul Polovragi - Știința Drăguțești 

- Triumful Borăscu - Petrolul Bustuchin 

- AS Scoarța - Jiul Rovinari 2016

- Avântul Baia de Fier - CSO Tismana

- Foresta Văgiulești - Internațional Bălești 

- Gilortul Bengești - Minerul Mătăsari 

- Unirea Bolboși - Petrolul Stoina

- AS Stejari - Petrolul Țicleni 

- Viitorul Plopșoru - Minerul Motru 2008.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: