Salată de pui cu ananas şi struguri
Salata de pui cu caşcaval, ananans şi struguri este una exotică şi provine din bucătăria franceză. Combinaţia este una specială şi vă puteţi impresiona familia cu această salată de sărbători.
Salata de pui cu ananas şi struguri este deosebit de delicioasă fiind pregătită în cele mai bune tradiții a bucătăriei franceze. Este o salată mai puțin obișnuită, din cauza faptului că se prepară fără legume, aşa cum se obişnuieşte în bucătăria autohtonă. Dar ingredientele sunt perfect combinate şi asigură un rezultat de succes. În plus este un fel dietetic ce poate fi servit chiar și la cină.
Ingrediente:
– 300-400 g de cașcaval
– 300 g de ananas conservat
– 150 g de iaurt
– 500 g de struguri albi
– 400 g piept de pui
Mod de preparare: Spălați bine strugurii și tăiați fiecare bobiță în jumătate. Tăiați şi ananasul conservat cuburi mici şi dați cașcavalul prin răzătoarea mică.
Fierbeți pieptul de pui şi lăsați-l să se răcească, apoi tăiați-l cuburi mici.
Amestecați toate ingredientele pentru salată şi potriviți salata cu iaurt și amestecați. Dacă doriţi puteți adăuga și puțin usturoi tocat.