N-au reușit să treacă de SCM Râmnicu Vâlcea 

CSM Târgu Jiu a pierdut, miercuri seară, partida disputată pe teren propriu, scor 28-34, contra SCM Râmnicu Vâlcea. Gilda Simao a fost, din nou, cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 9 goluri. 

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost aproape plină la meciul de miercuri seară, cu SCM Râmnicu Vâlcea. A fost o atmosferă incendiară în sală, tensionată pe alocuri de galeria oaspeților, care a fost la un pas de a fi evacuată din sală. O mică galerie, destul de zgomotoasă, a făcut deplasarea de la Vâlcea la Târgu Jiu iar spectacolul handbalistic a fost total, atât pe parchet dar și în tribune, acolo unde fanii celor două echipe și-au susținut favoritele cu aceeași determinare cu care s-a jucat pe parchet. 

Cele două formații au oferit un joc spectaculos, în viteză, cu goluri frumoase, cu multă determinare, cu ambiție, cu răsturnări de situație pe tabelă, cu o primă repriză excelentă făcută de CSM Târgu Jiu, dar cu un final mai bun pentru Vâlcea. 

Din angrenajul echipei lui Liviu Andrieș a lipsit una dintre cele mai bune jucătoare din lot, coordonatorul de joc Maria Gavrilă. 

CSM TÂRGU JIU: Ljubica Glendza Nenezic, Amandine Balzinc, Andreea Chetraru – Bianca Ștefania Chiriță 1g, Oana Maria Bucă, Helena Gilda Simao 9g, Yevheniia Levchenko 2g, Fanta Keita, Ira Zinatullina 6g, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru, Florenţa Dumbrăvean, Iuliia Andriichuck 2g, Marija Petrovic, Ana Cătălina Ciolan 4g. 

LIGA FLORILOR MOL, EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 6

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

CSM TÂRGU JIU – SCM RÂMNICU VÂLCEA 28-34(16-13)

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: