Fotbalist decedat la 31 de ani

Fundașul echipei Panathinaikos, George Baldock, a fost găsit mort în piscina casei sale din Glyfada, în sudul Atenei. Internaționalul grec de origine engleză avea doar 31 de ani.

Polițiștii sosiți la fața locului au încercat să îl resusciteze pe Baldock la fața locului, însă aceasta nu a răspuns manevrelor, informează BBC. Astfel, a fost constatat decesul fotbalistului.

„Putem confirma că George a murit. Ca familie, suntem șocați de această pierdere teribilă”, a transmis familia jucătorului.

 
„Suntem șocați de pierderea lui George al nostru. Familia Panathinaikos deplânge moartea sa prematură. Suntem alături de familia și de apropiații lui George Baldock”, se arată într-un comunicat al clubului Panathinaikos.

De asemenea, Sheffield United, fosta echipă a sportivului, s-a arătat șocată de decesul acestuia: „Fundașul a părăsit clubul în vară, după șapte ani pe Bramall Lane și a fost extrem de popular printre suporteri. Condoleanțele sincere ale tuturor celor de la Sheffield United sunt transmise familiei și prietenilor lui George”.

Născut în Anglia, în 1993, George Baldock s-a transferat în această vară la Panathinaikos, club cu care semnase un contract valabil 3 ani.

Vizualizări: 1,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: