A câștigat procesul cu Mititelu! FRF i-a dat câștig de cauză lui Vasilică

Antrenorul gorjean Dan Vasilică a fost dat afară de la FCU Craiova în primăvară dar nu și-a primit toți banii. La momentul respectiv preparatorul fizic al oltenilor avea de încasat trei salarii, motiv pentru care a introdus memoriu la FRF iar acum a câștigat.

După cinci luni de judecată, Comisia de Disciplină a FRF i-a dat câștig de cauză în primul dosar lui Dan Vasilică, salariul pe februarie de 8.000 de euro, iar FCU Craiova e amenințată cu depunctarea.

„Sancționează debitorul FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA cu penalitate de 3000  lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de  creditorul Vasilică Dumitru.

Acordă  termen în data de 06.11.2024, ora 15.00, dată la care debitorul FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA să prezinte dovada plății  față de creditorul Vasilică Dumitru conform Hotărârii nr. 271/CL/09.05.2024 rămasă definitivă prin decizia nr. 28/CR/25.07.2024 pentru  a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau  legitima  jucători  în  calitate  de  club  cesionar și depunctarea”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF, referitor la litigiul dintre Dan Vasilică, fostul preparator fizic al lui FCU Craiova, și clubul patronat de Adrian Mititelu. 

Timp de cinci ani a fost Dan Vasilică preparator fizic la FCU Craiova, între 2019 și 2024, interval de timp în care a lucrat cu nu mai puțin de 10 antrenori principali.

După despărțirea de FCU Craiova, Dan Vasilică nu a mai activat în fotbal, dar a rămas în lumea sportului, în orașul său natal, Târgu Jiu. Acesta lucrează în prezent ca preparator fizic la clubul primăriei din Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: