Peste 2000 de oameni la Sala Sporturilor din Târgu Jiu!

Gala de lupte din circuitul Dynamite Fighting Show (DFS) poate fi considerată dea evenimentul sportiv al anului la Târgu Jiu. Luptătorii aduși la acest eveniment sportiv de Cătălin Moroșanu au atras peste 2000 de oameni la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Cea mai mare organizație de lupte din România, fondată de Cătălin Moroșanu și Warrior Code, platforma online fondată de legendarul campion Remy Bonjasky, au adus la Târgu Jiu, vineri seară, cei mai mari luptători ai momentului dar și o serie de surprize pentru iubitorii acestui sport. Și aceștia nu au fost puțini, având în vedere faptul că Sala Sporturilor, cu o capacitate pe scaune de 1200 de locuri, a găzduit ceva mai mult de 2000 de spectatori, fiind arhiplină, chiar și pe scările de acces. Pe lângă cele 1200 de locuri din tribunele sălii, organizatorii au adus și scaune așezate la mesele din jurul ringului, și acestea fiind toate ocupate. 

Cei prezenți în sală, oameni de toate vârstele, chiar și copii, și foarte multe femei, s-au bucurat de spectacolul oferit de luptătorii de kikbox timp de mai bine de 6 ore, gala începând de la ora 18:00 și încheindu-se după miezul nopții. 

Evenimentul produs de Cătălin Moroșanu a fost un succes, trecând peste căldura greu de suportat din sală, produsă de luminile și instalațiile de fum ale organizatorilor și de audiența foarte numeroasă cum nu a fost la nici un altfel de eveniment ce a avut loc la Sala Sporturilor.  

„Am ajuns cu bucurie acasă la Brâncuși, în minunatul Târgu Jiu, iar primirea de care am avut parte mă onorează. Oamenii de aici sunt calzi și primitori, așa cum mă și așteptam de altfel. Un oraș în care autoritățile sunt implicate activ în dezvoltarea sportului. Am găsit un stadion și o sală polivalentă la standarde înalte, așa cum puține județe din România au, iar asta arată că sportul este apreciat în Gorj și se construiește corect. Țin să îl felicit pe domnul primar Marcel Romanescu pentru inițiativa de a susține sportul de orice fel. Sportul înseamnă sănătate, înseamnă viață”, a spus Cătălin Moroșanu atunci când a ales să organizeze o astfel de gală la Târgu Jiu. 

Organizată perfect, până la cele mai mici detalii, gala de la Târgu Jiu a fost un succes, în spatele a ceea ce s-a văzut pe ring sau la Tv fiind o adevărată industrie cu sute de oameni implicați în buna desfășurare a acestui eveniment.

Gala de lupte de la Târgu Jiu s-a transmis în direct la Pro Arena, în România,  dar și în alte țări precum Olanda sau Statele Unite, după cum a precizat Cătălin Moroșanu, intervievat pe ring de prezentatoarea Ioana Cosma.

Galerie foto



Vizualizări: 1,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: