CSM Târgu Jiu joacă cu satelitul Gilortului pe Municipal!

CSM Târgu Jiu continuă în acest weekend seria meciurilor din campionat, cu o nouă partidă pe teren propriu, contra CS Gilortul 2 Târgu Cărbunești. Partida Cu satelitul formației de Liga 3 din Cărbunești contează pentru etapa a 8-a din Liga 4-a Gorj și se va disputa sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18:30. 

După ce la mijlocul acestei săptămâni și-a rezolvat problema calificării în următoarea etapă a Cupei României, în urma victoriei, scor 5-2, cu Flacăra Roșia de Amaradia, CSM Târgu Jiu se întoarce la meciurile din campionat. Liderul campionatului primește vizita satelitul formației de Liga 3-a de la Târgu Cărbunești, Gilortul 2, ocupanta locului 11 în clasament, cu 7 puncte. 

Partida se anunță una interesantă, având în vedere că Gilortul vrea să folosească la acest meci mai mulți jucători de la prima echipă din Liga a 3-a. Chiar și în aceste condiții, Mario Găman spune că CSM Târgu Jiu este pregătită din toate punctele de vedere. Găman vrea cele 3 puncte și cât mai multă lume la stadion alături de CSM Târgu Jiu: ”Ca orice echipă care joacă împotriva noastră, cu siguranță își vor vinde scump pielea. Din informațiile mele, vor veni cu foarte mulți jucători de la prima echipă, chiar dacă joacă vineri, dar noi am luat amicale în această vară cu echipe de Liga 3 și cred că avem potențialul unei echipe de Liga 3. Suntem pregătiți pentru că facem antrenamente zilnice. Nu cred că ne pot surprinde pentru că și noi, ca și ei, facem același ciclu săptămânal de antrenamente, deci, cu siguranță, va fi o partidă atractivă, frumoasă. Cred că avem o echipă care s-ar adapta mai ușor la Liga 3, pentru că sunt terenuri mai bune, dar sâmbătă sperăm să luăm cele trei puncte și să ne bucurăm împreună cu suporterii și copiii noștri. Vreau să umplem tribuna, pentru că acesta este farmecul sportului, să vină din ce în ce mai multă lume la stadion și, ușor, să formăm și acea galerie de care are nevoie orice echipă”.

Mario Găman așteaptă suporterii în număr cât mai mare la stadion să susțină echipa orașului Târgu Jiu. 

LIGA 4, EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 8

SÂMBĂTĂ, 12 OCTOMBRIE, ORA 18:30

CSM TÂRGU JIU – CS GILORTUL 2 TÂRGU CĂRBUNEȘTI

Galerie foto


Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: