Jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu, din nou în grevă!

Conducerea clubului ACS Viitorul Târgu Jiu pare total dezinteresată de jucătorii echipei care au mers la sediul clubului să își ceară drepturile. După ce nimeni nu i-a băgat în seamă în săptămâna trecută, deși de joi reveniseră la pregătire, în ultimele zile ale acestei săptămâni jucătorii au intrat din nou în grevă. 

Neplătiți de luni bune, jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu  au refuzat, din nou, să se antreneze în această ultimă săptămână și au așteptat în zadar un mesaj din partea conducerii clubului. Solicitările lor referitoare la plata salariilor restante și masa jucătorilor nu au primit niciun răspuns. 

Cunoscută ca o formație care juca constant meciuri amicale în perioada de întrerupere a campionatului, ACS Viitorul nu a mai anunțat nimic despre o posibilă partidă amicală în week-end, mai ales că, în ultimele zile nu s-au mai efectuat antrenamente. 

”La ce să ne mai antrenăm?! A rămas că primim un răspuns zilele acestea. Nu ne-a băgat nimeni în seamă toată săptămână. Luni vom merge peste conducere. Nu se mai poate. Este bătaie de joc! Vinerea trecută ni s-a spus că nu mai putem intra în baza de pregătire de la Bumbești-Jiu, pe motiv că nu mai e contract între ei și Viitorul sau că nu au plătit! Nu am înțeles exact! Cert e că e lacătul pus”, a spus unul dintre jucători pentru liga2.ro, sub protecția anonimatului.

Jucătorii au fost la sediul clubului, în Târgu Jiu, și miercurea trecută, însă nu li s-a spus nimic concret despre restanțe sau de ce nici hrana nu le mai este asigurată. Li s-a comunicat doar faptul că a fost înștiințată FRF că echipa nu se prezintă la meciul cu CSC Șelimbăr. 

Ulterior, cel puțin joi, echipa a făcut două antrenamente într-o zi și comunica faptul că ”așteaptă un semn din partea conducerii”, semn care însă nu a venit iar disputarea următorului meci, programat weekendul viitor, la Severin, este acum sub semnul întrebării.

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: