Gilortul Târgu Cărbunești a învins Sparta!

Așa cum preconizau înaintea meciului din acest week-end, jucătorii de la Gilortul Cărbunești s-au întors acasă cu primele trei    puncte din deplasare. Elevii lui Alex Stoica s-au impus în județul vecin, la Horezu, în fața Spartei Râmnicu-Vâlcea, echipă nou promovată, care își dispută meciurile considerate acasă în Treapt.

Jucătorii de la Gilortul s-au impus fără probleme în fața vâlcenilor. În minutul 4, Răzvan Vespe a fost lovit în careul advers de Grigorie, însă centralul Manea a dictat simulare și galben pentru Vespe. S-a ajuns astfel la cel de-al patrulea meci din acest sezon în care Gilortul este sancționată cu galben pentru simulare în loc de acordarea loviturii de pedeapsă. 

„Șapte minute mai târziu, Răzvan Vespe se revanșează în fața lui Grigorie și îl învinge cu un șut de la limita careului mare. La jumătatea primei reprize Constantin Roncea îl găsește excelent pe Patrik Rădulescu în careul gazdelor și Dobre îl busculează pe mijlocașul Gilortului. De această dată, centralul Manea indică punctul cu var. Alexandru Avrămescu irosește șansa desprinderii pe tabelă, mingea șutată de acesta întâlnind bara din stânga porții apărată de Eftimie. Totuși, Gilortul întră la cabine cu 2 goluri avans. Cu 5 minute înainte de pauză, Avrămescu șutează din afara careului mare, Grigorie respinge în față și Denis Bucur reia la colțul lung. Denis Bucur realizează dubla și stabilește scorul final la mijlocul actului secund. Patrik Rădulescu îl găsește pe mijlocașul Gilortului la colțul careului mic și acesta îl lobează pe Eftimie”, se arată în cronica de meci a celor de la Gilortul.

Gilortul a mai avut și alte ocazii, cea mai mare aparținând lui Dragoș Săulescu, care a trimis peste transversală din careul mic.

 În etapa viitoare, vineri, 18 octombrie, începând cu ora 15:00, Gilortul întâlnește pe teren propriu formația Unirea Bascov.

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: