Șoc la Craiova după meciul de cupă cu Oțelul!

Oțelul Galați a reușit, joi seara,  să o elimine din Cupa României pe Universitatea Craiova. Oltenii au jucat 120 de minute înaintea derby-ului cu FCSB și nici măcar nu au reușit calificarea dar, se pare, că l-au pierdut pe Mitriță care acuză probleme medicale înaintea derby-ului cu FCSB .

Oțelul a câștigat meciul cu Universitatea Craiova din sferturile Cupei României, scor 1-0, după prelungirile partidei disputate la Craiova.

Oltenii au pierdut pe toate planurile după ce au fost eliminați din Cupă și au jucat 120 de minute înainte de meciul cu FCSB, care va avea loc pe 7 aprilie. Mai grav e faptul că au pierdut și cel mai bun jucător, pe Mitriță,  care a părăsit terenul accidentat.

Oțelul va juca în semifinale cu U Cluj iar în cealaltă semifinală se întâlnesc Corvinul Hunedoara și FC Voluntari. La fel ca sferturile de finală, și semifinalele se dispută într-o singură manșă.

În Cupa României nu a mai rămas nicio echipă din play-off-ul Ligii 1. Corvinul e în Liga 2 iar U Cluj, Voluntari și Oțelul sunt în play-out-ul Ligii 1.

Astfel, dacă una dintre Oțelul, Corvinul și U Cluj câștigă Cupa, locul 3 din Liga 1 va avea nevoie să joace baraj pentru cupele europene cu o echipă din play-out. Dacă Voluntari ia Cupa, pentru că nu poate merge în Europa League, locul 3 din Liga 1 merge în preliminariile cupelor europene.

Vizualizări: 2,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: