Și-au întărit lotul cu Akugbe Amasihohu, din Liga 3!

Un belgian trecut pe la Gloria Bistrița Năsăud, din Liga 3, este a șasea achiziție a verii pentru echipa care joacă la Târgu Jiu. Jucătorul de 24 de ani, mijlocaș de bandă, stângă sau dreaptă, și vine după alte cinci transferuri anunțate recent de ACS Viitorul.

James Akugbe Amasihohu a semnat cu echipa lui Nicolae Sarcină, după ce în acest an a evoluat pentru Gloria Bistrița Năsăud, în Liga 3. Akugbe Amasihohu a ajuns în România la începutul acestui an, la Gloria Bistrița Năsăud, echipă cu care a evoluat în Seria 9 a Ligii 3.

Amasihohu este belgian, a împlinit 24 de ani în data de 4 iulie, iar în cariera sa a mai jucat pentru KAA Gent, Lierse SK (toate trei din Belgia), Dugopolje (Croația), CD Juventud Sexitana (Spania) și KV Oostende (Belgia), iar la seniori a evoluat pentru Digenis Morfou (Cipru), Pobeda Prilep, FK Skopje (ambele din Macedonia de Nord) și Dikkelvenne (Belgia).

Belgianul nu e un exemplu de stabilitate și are deja o mulțime de cluburi pentru care a evoluat, deși are doar 24 de ani.

Acesta este a șasea achiziție a echipei pregătite de Călin Cojocaru, care recent a comunicat alte cinci mutări perfectate în această vară: Flavius Dumbrăvean (fundaș central, 29 de ani, ex ACS Târgu Mureș), Mădălin Sturzu (fundaș dreapta și stânga, 21 ani, ex Phoenix Buziaș), Aurelian Păun (portar, 23 ani, ex Progresul Spartac), Ramon Gașpar (mijlocaș central și lateral, 21 ani, ex Jiul Petroșani) și Pefoura Okom Zacharie (mijlocaș defensiv camerunez, 21 ani, ex Phoenix Buziaș).

Zilele trecute, echipa vâlceană anunțase prelungirea contractelor cu portarul Dragoș Lupescu, fundașii Claudiu Moisie și Raul Cojocaru, fiul antrenorului Cojocaru și atacantul Patrick Andreaș.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: