Găman a lăsat Gilortul pentru a antrena CSM Târgu Jiu în Liga 4!

Gilortul Cărbunești a rămas fără antrenorul Mario Găman care a preferat să meargă în Liga 4, la noua echipă de seniori a CSM Târgu Jiu. Între timp echipa din Târgu Cărbunești l-a readus pe fostul antrenorul din 2022, Alex Stoica.

Gilortul Târgu Cărbunești nu va mai fi antrenată în noul sezon din Liga 3 de Mario Găman. Tehnicianul de 39 de ani a preferat să meargă în Liga a 4-a Gorj și să lupte pentru promovarea în Liga 3 cu CSM Târgu Jiu, club care până în prezent a activat doar la nivel de copii și juniori. Astfel, Mario Găman și Boby Staicu vor antrena CSM Târgu Jiu în Liga 4, iar Alexandru Stoica va prelua Gilortul, după cum a anunțat clubul din Cărbunești.

„Mario Găman și Boby Staicu se vor ocupa în noul sezon de pregătirea formației CSM Târgu Jiu, echipă care va evolua în Liga 4. Deocamdată, 5 jucători de la Gilortul doresc să adere la proiectul de la Târgu Jiu, alături de cei doi antrenori. În aceste condiții, conducerea Gilortului a obținut acordul verbal al antrenorului Alex Stoica să revină pe banca tehnică a echipei noastre. Acest lucru urmează să se întâmple luni, 15 iulie, odată cu reunirea Gilortului. Tehnicianul craiovean a pregătit ultima dată pe Viitorul Șimian, echipă cu care a încheiat sezonul pe locul 4. Alex Stoica a mai fost „principalul” Gilortului din ianuarie până în septembrie 2022”, a anunțat oficial Gilortul.

În perioada precompetițională, Gilortul are stabilite 5 meciuri de pregătire, urmând să întâlnească ACSO Filiași, Viitorul Dăești, Viitorul Șimian, Vulturii Fărcășești și SCM Râmnicu Vâlcea. Startul oficial este programat pentru 31 iulie, atunci când se va disputa primul tur al Cupei României, a mai anunțat Gilortul care le-a mulțumit antrenorilor Mario Găman și Boby Staicu și le-a urat succes în proiectul de la CSM Târgu Jiu!

Vizualizări: 2,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: