CSM Târgu Jiu definitivează lotul pentru noul sezon

Reunirea lotului echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu în vederea pregătirii sezonului 2024-2025 din Liga Florilor este programată pe data de 15 iulie. Antrenorul Liviu Andrieș a declarat că, în proporție de 95%, lotul este conturat pentru sezonul viitor.

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru al treilea sezon în Liga Florilor. După ce Liga Florilor a intrat în vacanță, oficialii clubului au început reconstrucția lotului pentru sezonul 2024-2025. Astfel, CSM Târgu Jiu s-a despărțit în vara acestui an de o serie de jucătoare și au fost perfectat deja cinci transferuri.

CSM Târgu Jiu s-a mișcat bine în această vară la capitolul transferuri și-au fost oficializate până în prezent sosirile a cinci handbaliste, toate cu experiență în Liga Florilor. Este vorba despre portărițele Ljubica Nenezic și Amandine Balzinc, interul dreapta Fanta Keita, extrema Yevheniia Levchenko și pivotul Marija Petrovic. 

În plus, CSM Târgu Jiu a cooptat în lotul pentru sezonul viitor și trei dintre junioarele clubului, care sezonul trecut au avut evoluții excelente în Campionatul Național de Tineret, sub comanda antrenorului Andrei Enache: Alesia Cișmașu, Ancuța Minodora și Ana Maria Chirea. 

Vizualizări: 866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: