Absenţe importante la Universitatea Craiova, la debut!

Universitatea Craiova debutează în noul campionat vineri, de la ora 21.30, în deplasare, cu Hermannstadt. Antrenorul Costel Gâlcă are deja probleme în alegerea primului 11, trei dintre jucătorii importanţi fiind indisponibili pentru duelul din acest week-end.

Vladimir Screciu a ratat toată perioada de pregătire, fiind plecat la o clinică din Madrid pentru investigaţii suplimentare privind accidentarea sa, şi va absenta în prima parte a noului sezon, dar şi în meciurile din cupele europene. De altfel, el a jucat foarte puţin anul acesta, cauză din care n-a prins nici lotul României pentru Europeanul din Germania.

Căpitanul celor de la Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, este în vacanţă după participarea la Campionatul European din Germania şi nu va onora debutul de campionat.

El a fost integralist în toate cele trei meciuri din grupă ale României, dar a ratat partida din optimi cu Olanda, fiind suspendat. Bancu se află acum în Antalya, la Belek, cu familia sa, urmând să revină pentru meciul din etapa a doua a campionatului, cu UTA Arad.

În aceeaşi situaţie cu Bancu este şi Anzor Mekvabishvili, care a fost în lotul Georgiei la EURO şi care acum are parte de o vacanţă. Ca şi Bancu în naţionala României, mijlocaşul gruzin a fost titular în cele trei meciuri din grupă ale naţionalei pregătite de Willy Sagnol, dar a absentat în optimile competiţiei, fază în care Georgia a fost eliminată de Spania.

A revenit la antrenamente și Ştefan Baiaram dar are şanse foarte mici să evolueze în meciul de vineri, cu Hermannstadt. El a fost prezent cu lotul Ştiinţei în Austria, dar nu a evoluat în niciun meci amical, fiind în recuperare după accidentarea suferită la finalul campionatului trecut, într-un meci cu Rapid.

Vizualizări: 2,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: