Au început transferurile pentru Liga 3 la Vulturii Fărcășești

Nou promovata în Liga 3, Vulturii Fărcășești, a demarat deja construirea unui lot pentru noul sezon. După numirea antrenorului principal Cătălin Bucă, clubul a început și transferurile pentru construirea unui lot competitiv.

În paralel cu achizițiile efectuate, clubul anunță și jucătorii de care se desparte dintre cei care au luptat pentru promovare. La capitolul nou veniți, primul nume anunțat oficial este cel al lui Neacșu Narcis Răzvan.

„Neacșu Narcis Răzvan, primul transfer pentru Liga a III-a!  Sosit de la CSO Turceni, Narcis poate evolua pe poziția de mijlocaș central. În vârstă de doar 18 ani, acesta a mai evoluat înainte la echipele: Pro Junior, CSU Craiova, Metropolitan Ișalnița și CSO Turceni. Mult succes în tricoul “Vulturilor”, Răzvan!”, este mesajul oficial al celor de la Fărcășești.

Clubul gorjean a mai anunțat și despărțirea de un jucător din vechiul lor, Mihai Pîrvulescu. 

„Mulțumim, Mihai! Contractul dintre CS Vulturii Fărcășești și Pîrvulescu Mihai a ajuns la final. Îi urăm mult succes acestuia în viitoarele provocări și îi mulțumim pentru tot efortul depus în cadrul clubului!”, a fost mesajul de mulțumire al echipei pentru fostul jucător.

Cu o zi în urmă clubul a anunțat și despărțirea de Gică Tudoran , cel al cărui contract a ajuns la final.

Galerie foto


Vizualizări: 1,357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: