S-au rezolvat transferurile la ACS Viitorul Târgu Jiu. Fiul antrenorului a prelungit contractul!

ACS Viitorul Târgu Jiu a pornit pregătirea de vară cu un lot subțire, doar 11 jucători din cei din sezonul trecut fiind prezenți la reunire. Dintre aceștia au mai plecat câțiva care nu au mai dorit prelungirea contractelor dar patru din cei zece rămași din vechiul lot au acceptat prelungirea.

Aflată în criză după plecarea a mai mult de jumătate din lotul care a evoluat sezonul trecut, ACS Viitorul Târgu Jiu a anunțat recent prelungirea contractelor a patru dintre cei zece rămași în lot, printre care și fiul antrenorului Călin Cojocaru, Raul Cojocaru, de altfel rezervă de lux sezonul trecut.

Pe lângă acesta au mai acceptat contractele propuse portarul Dragoș Lupescu și închizătorul Claudiu Moisie precum și atacantul Patrick Andreaș, de 19 ani. 

Andreaș a jucat în 21 de meciuri în sezonul recent încheiat de Liga 2, în timp ce Cojocaru junior a prins doar un 1 meci în care a jucat 46 minute. 

Pe lângă cele patru prelungiri de contracte ACS Viitorul a mai anunțat că o serie de jucători aflați în probe sunt pregătiți să semneze.

În această vară ACS Viitorul s-a despărțit de 13 jucători:  Alexandru Gîrbiță (Corvinul Hunedoara), David Savu (CSM Slatina), Albert Voinea (CSM Unirea Alba Iulia), Arian Mrsulja, Davide Jozic, Denis Brînzan, Robert Geantă, Charles Acolatse, Onni Tiihonen, Dragoș Popa, Ramzi Toure Idrissou, Emanuel Nikpalj și Aziz Njifakue.

Vizualizări: 1,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: