Au anunțat primele achiziții pentru noul sezon!

Echipa care închiriază stadionul din Târgu Jiu pentru meciurile de pe teren propriu a pierdut majoritatea titularilor din sezonul trecut. La câteva săptămâni după reunire și după ce și-a anulat cantonamentul din Serbia pentru că nu avea suficienți jucători, ACS Viitorul a perfectat și primele achiziții.

La echipa cu origini vâlcene care joacă la Târgu Jiu au ajuns, în primă fază, cinci jucători, anunțați toți în aceeași zi.

Flavius Dumbrăvean (fundaș central, 29 de ani, ex ACS Târgu Mureș), Mădălin Sturzu (fundaș dreapta și stânga, 21 ani, ex Phoenix Buziaș), Aurelian Păun (portar, 23 ani, ex Progresul Spartac), Ramon Gașpar (mijlocaș central și lateral, 21 ani, ex Jiul Petroșani) și Pefoura Okom Zacharie (mijlocaș defensiv camerunez, 21 ani, ex Phoenix Buziaș) sunt noutățile anunțate de fosta ACS Șirineasa din Vâlcea.

Aceștia au semnat contracte valabile doar pentru un an, până în vara anului 2025, știut fiind că ACS Viitorul este în insolvență și ar putea intra oricând în faliment.

Echipa pregătită de Călin Cojocaru s-a despărțit, în această vară de Alexandru Gîrbiță (Corvinul Hunedoara), David Savu (CSM Slatina), Albert Voinea (CSM Unirea Alba Iulia), Arian Mrsulja, Davide Jozic, Denis Brînzan, Robert Geantă, Charles Acolatse, Onni Tiihonen, Dragoș Popa, Ramzi Toure Idrissou, Emanuel Nikpalj și Aziz Njifakue.

Deși anunțase inițial că va efectua cantonamentul de vară în Serbia, în perioada 5-14 iulie, ACS Viitorul continuă pregătirea tot în Gorj, nu se știe pe ce teren pentru că terenul trei de antrenament din baza sportivă de la Târgu Jiu a fost și acesta însămânțat cu gazon în ultimele zile.

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: