Senatorul Iordache a intrat în greva foamei alături de mineri. Directorul Plaveti i-a ignorat pe toți!

Situație tot mai tensionată la ușa Complexului Energetic Oltenia. Senatorul Ion Iordache a intrat în greva foamei alături de cei peste 30 de angajați care au rămas pe dinafară și nu mai au un loc de muncă. Președintele Directoratului CEO, Dan Iulius Plaveti, i-a ignorat pe toți. A părăsit clădirea fără să schimbe o vorbă cu vreunul dintre protestatari, a urcat în mașină și dus a fost. 

“Domnul director cu 300 de milioane salariul este liniștit. Să vă doară în bască că oamenii ăștia stau aici”, se aude senatorul Ion Iordache într-o intervenție în direct făcută de jurnalistul Narcis Daju în timp ce îl vedem pe Plaveti în timp ce merge liniștit spre mașină fără să discute cu vreunul dintre oamenii disperați care au intrat în greva foamei de la începutul săptămânii ori cu parlamentarul care era cu ei.

„Vă doresc o seară bună”, i-a răspuns jurnalistului Narcis Daju fără să răspundă la vreo întrebare despre lipsa transparenței, a comunicării și a interesului față de salariați.

„Ne considerați niște sclavi. Am ajuns rău de tot. Copiii noștri n-au decât să meargă în străinătate și să se aleagă praful de țara asta. Își bat joc de noi”, a reacționat un protestatar. 

Senatorul Ion Iordache a decis să intre și el în greva foamei ca să tragă un semnal de alarmă. A reclamat lipsa celorlalți aleși la fața locului, să susțină oamenii care protestează extrem mai ales că problema Complexului Energetic Oltenia e a întregului județ, nu doar a celor 124 de oameni care nu mai au contracte de muncă. 

„Am decis să stau alături de dumnealor atâta timp cât vor să continue protestul. Nici oamenii din zona de administrație, în afară de câțiva primari, nici ceilalți parlamentari sau cei din conducerea Consiliului Județean nu sunt aici deși problema e a întregului județ. E începutul tăvălugului prin care se va duce pe râpă compania, din păcate”, a spus senatorul Ion Iordache. 

Vizualizări: 3,713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: