Încă un copil răpus de insecticid

Un copil de 11 ani din comuna Gighera, judeţul Dolj, a decedat în ambulanţă, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce s-ar fi intoxicat cu un insecticid.

Potrivit IPJ Dolj, şi mama şi sora minorului, de 31, respectiv, 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea de intoxicaţie.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, un minor de 11 ani, din comuna Gighera, ar fi decedat într-o ambulanţă, în timp ce se afla în comuna Teasc. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni care au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanţă către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe D.N. 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul. Totodată, din verificările efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii", a informat IPJ Dolj.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând a fi dispuse măsuri legale. 

Vizualizări: 1,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: