Deputat de Gorj, cu gunoiul la poartă de aproape trei săptămâni

Deputatul Radu Miruță trage și el un semnal de alarmă în privința gunoaielor din oraș. Nu au mai fost ridicate după ce firma din Mehedinți a ajuns în atenția procurorilor pentru că ar fi îngropat ori ars gunoaiele în loc să le recicleze. 

Și parlamentarul Radu Miruță, ca toți novăcenii, a rămas cu gunoiul la poartă. Și nici nu se stie când va fi rezolvată problema. Autoritățile nu au făcut niciun anunț. Se știe că a fost declarată starea de alertă tocmai pentru a reuși să găsească mai rapid o firmă care să se ocupa de salubritate și să încheie contractul. 

"E a treia saptamana de cand nu se ridica gunoiul la Novaci, iar primaria zace si ea intr-un dolce far niente. Mafia gunoaielor si-a intins tentaculele si la Novaci cu ceva complicitate locala. Si e trist! Novacenii sunt oameni gospodari si cinstiti. Au fost trasi indirect in asta. Înteleg ca au declarat stare de alerta. Atunci e mai grav, au cadrul juridic, dar tot nu reusesc sa ridice gunoiul", e mesajul postat de Radu Miruță pe Facebook.

În aceeași situație, mai sunt alte cinci localități din județul Gorj.

Vizualizări: 2,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: