Ședință de Consiliu Local cu scandal într-o comună din Gorj

Localnicii din comuna Jupânesti, din Gorj, au fost chemați, duminică, de primar să participe la ședința de Consiliu Local ca să preseze alesii locali să facă proiectele pentru asfaltarea mai multor drumuri din comună. 

A fost a doua încercare a primarului Ionuț Gîrniceanu de a convinge consilierii locali să-i voteze proiectele, dar tot în zadar. 

Cinci consilieri au votat pentru, șase împotrivă. "Oameni buni, sunt foarte dezamăgit de domnii consilieri, nici astăzi domniile lor nu au binevoit să voteze bugetul pentru documentația proiectului de asfaltare si un pod. Peste tot se poate, numai la noi se pun piedici. Nu vor să înțeleagă domnii consilieri care se opun la toate proiectele că lupta lor personală afectează prosperitatea comunei. Nu au nici o justificare în fața cetățenilor de ce se opun și nu sunt loiali cetățenilor care i-au votat", a fost mesajul primarului din localitate. 

Acesta a mai transmis pe Facebook că va mai face o nouă încercare. Mai programează o ședință de Consiliu Local tot într-o duminică, pentru ca și localnicii să fie liberi și să poartă participa la dezbateri.

Vizualizări: 3,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: