Mahala în funcții publice. Replici penibile între Aparegio și Primăria Târgu Jiu

Aparegio SA și Primăria Târgu Jiu, două instituții care ar trebui să lucreze foarte bine împreună, pentru cetățeni, au un comportament public penibil, transmițându-și mesaje prin intermediul rețelelor de socializare. Viceprimarul Bogdan Bejinaru și directorul Traian Pătrășcoiu au uitat că ei nu sunt instituțiile, ci sunt oamenii care, din păcate, se află în respectivele funcții, dar nu pentru totdeauna. 

Sub pretextul grijii pentru cetățenii debranșați de la apă pentru neplată, cei doi s-au porcăit pe Facebook, fără să aibă un rezultat pentru locuitori.  


”Operatorul de apă canal Aparegio Gorj SA își bate joc de târgujieni, și nu numai, sabotând, într-un mod josnic, autoritatea locală. De fapt, e vorba tot de târgujieni și de banii publici ai lor, ai oamenilor. Același comportament abuziv îl are Aparegio și față de Primăria Tg-Jiu. După ce Edilitara a finalizat lucrările pe strada Aleea Plopilor și a fost turnat stratul de uzură, Aparegio a spart strada! (…) Este inadmisibil ca Societatea Aparegio să se comporte ca un stat în stat și cred că a venit momentul să oprim bătaia asta de joc la adresa târgujienilor”, a postat Bogdan Bejinaru pe Facebook.


A doua zi a venit și replica Aparegio. Absolut deplasată, politicianistă și fără interes pentru cetățeni. Un mesaj privat ar fi fost cel mai potrivit. 

”Însă nu putem tolera modul politicianist, superficial și tendențios  în care acest Șoșoacă al politicii locale – viceprimarul municipiului, Dl. Bejinaru Bogdan tratează anumite probleme, vrând să dea impresia că este apăsat de problemele cetățenilor.

Precum Șoșoacă, viceprimarul utilizează metode care au priză la un auditoriu needucat și repede aplecat spre bârfă, scandal și atacuri grosolane, de cartonaș roșu. Se dă drept purtător de cuvânt al celor defavorizați, dar nu este de fapt decât o trâmbiță obosită a unor mărunte și meschine interese personale, interese care se activează în perspectiva viitoarelor alegeri. Domnia sa, într-o desfășurare manipulatorie de manual, în loc să analizeze fapte, aruncă ”noroi”. În ventilator. Și se umple de… glorie”, este începutul mesajului.

Aparegio se apără și spune că debranșările sunt făcute pentru datorii de zeci de mii de lei.

Ce înțeleg locuitorii din cele două mesaje?

Vizualizări: 4,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: