Iordache: Îi semnez lui Romanescu cererea de transfer la PSD

Conducerea PNL Gorj are o reacție după ce, în mai multe rânduri, primarul din Târgu Jiu Marcel Romanescu a declarat public că își ”va urma echipa”, echipa sa fiind la PSD. Președintele Ion Iordache anunță că Marcel Romanescu nu va mai fi susținut de liberali la alegerile de la anul. 


Într-un interviu la Radio Infinit, Ion Iordache, președintele PNL Gorj, a anunțat că Romanescu este așteptat la partid, cu ”cererea de transfer la PSD”, pe care i-o va semna. El a mai spus că Romanescu este un primar care nu a făcut performanță la primăria Târgu Jiu: ”Vă spun că a fost o discuție la nivel de coaliție legat de Gorj, de Târgu Jiu, și concluzia a fost că dacă PSD-ul vrea să îl ia pe Romanescu, nu este o problemă, cu condiția ca cererea de transfer să fie aprobată de Iordache. Îl aștept cu cererea de transfer. O va primi de la mine, pentru că Partidul Național Liberal nu poate să susțină pentru Târgu Jiu astfel de oameni care nu au performanță, care își bat joc de banii publici, care cheltuie banii doar pe promovare proprie, care n-au interes decât pentru grup restrâns”.


Mai mulți subordonați ai lui Marcel Romanescu, din conducerea societăților subordonate primăriei Târgu Jiu, au anunțat plecarea la PSD. Este cazul lui Adrian Dăianu- Edilitara, Dan Ilieș- CSM Târgu Jiu ori Silviu Pîrvuțoiu- Transloc. 

Vizualizări: 3,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: